Definiția nosodelor
Poate ați dat de termenul „nosode” dacă ați auzit de tratamentele Transilvania Healing Centre. Acestea reprezintă un tratament sub formă de apă distilată încărcată cu frecvență electromagnetică, care are efect terapeutic asupra corpului omenesc.
De exemplu, prin administrarea corectă, agenții patogeni pot fi eliminați mai repede din organism. Rhinovirus D6 este o astfel de nosodă utilizată în tratarea rinitei acute cauzate de rinovirusuri.
Cum funcționează nosodele?
Apa poate servi drept „suport pentru înregistrări”, la fel ca o bandă magnetică pentru înregistrările audio. Atunci când pe o bandă audio se inscripționează muzică, particulele magnetice sunt astfel aranjate în timpul înregistrării, încât să fie creată un fel de amprentă a imaginii frecvenței. Această amprentă poate fi ulterior recunoscută și citită din nou sub formă de muzică cu ajutorul mijloacelor electronice.
Tipare de frecvență stocate de apă
Apa conține așa-zise domenii coerente – acest lucru este valabil inclusiv pentru suprafața apei celulare. Aceste domenii coerente sunt formate din molecule de apă interconectate pe care le stimulează o undă electromagnetică fundamentală, transpunându-le parțial într-o stare energetică superioară.
Atunci când suficient de multe molecule de apă sunt stimulate în același mod, acestea reacționează toate la fel, vibrând stabil odată cu unda electromagnetică. Vorbim în acest caz despre o undă staționară. Această undă poate fi modulată, adică poate fi încărcată cu caracteristici vibraționale suplimentare. Cu alte cuvinte, pot fi astfel stocate tipare de frecvență.
Ideea stocării semnalelor electromagnetice în clustere de apă este greu sustenabilă. În funcție de temperatură, clusterele de apă pot fi distruse cu ușurință. Totuși, un anumit procent dintre domeniile coerente există în apă chiar și la temperaturi de 100°C. Nu se știe până în prezent cum anume sunt păstrate aceste tipare de frecvență care sunt stocate de apă. Cu toate acestea, diverse experimente demonstrează faptul că apa înmagazinează informații electromagnetice.
La ce folosesc nosodele și cum se administrează?
Rolul nosodelor este de a întreține efectul tratamentului în zilele următoare, până la următoarea ședință de terapie.
De obicei, picăturile care conțin nosode se administrează de trei ori pe zi. Dozele recomandate sunt între trei și cinci picături, însă specialistul stabilește doza corectă pentru fiecare pacient. În anumite situații, este posibil ca acesta să reducă doza. De exemplu, în cazul copiilor foarte mici, al pacienților care manifestă crize de detoxifiere. În astfel de cazuri, pentru a obține efectul terapeutic scontat, cel mai adesea este suficient să se administreze trei picături o singură dată pe zi.
Ce este important să știm despre nosode?
Este foarte important să rețineți că, prin încălzirea acestor picături sau prin expunerea lor la alte câmpuri electromagnetice mai puternice, amprenta electromagnetică poate fi modificată sau „ștearsă”. Din acest motiv, picăturile trebuie ferite de lumina soarelui și nu trebuie depozitate aproape de boxe cu difuzoare sau de alte surse active de radiații electromagnetice.
Se pot administra și alte tipuri de tratamente concomitent cu nosodele?
În principiu, picăturile cu nosode pot fi combinate cu alte remedii homeopate, însă acest lucru trebuie discutat în prealabil cu specialistul responsabil de planul de tratament.
Pentru mai multe informații despre cum vă pot îmbunătăți starea de sănătate tratamentele cu nosode sau terapiile de la Transilvania Healing Centre, vă invităm să ne contactați.